行動廣告的成長達59.2%

根據2008年4月份日本Dentsu 的研究報告, 如下圖(Sources: Dentsu Communication Institute, April 2008; Production Costs + Media Spendings), 在日本, 行動廣告的花費在整體媒體廣告只佔了1%, 但是其成長率,就達到59.2%的成長! 也就是說,未來的行動廣告或行動行銷將會成為未來重要的一個廣告工具!

image

About Teeker

RFID, NFC, Mobile Marketing, Mobile App, It's my life all about the Mobile. You will get more if you read this blog. You will learn more you have mobile phone. Teeker is the T from "Third Screen" and "eeker" from "Seeker" . It means someone seeking something from the mobile screen. Teeker has more than 10 years experience in mobile phone field since 2001.

Posted on 九月 14, 2008, in * 行動服務市場研究報告, 研究報告, 行動行銷 and tagged , , , . Bookmark the permalink. 1 則迴響.

  1. 請問引用的數據是日本2007整年的數據嗎??謝謝

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: