以NFC技術為基礎手機支付之三種TSM商業模式

要形成以NFC作為的手機支付的工具時,除了硬體技術之外,還需要商業模式的搭配,其三種的商業模式為:

  1. 簡易型(Simple mode) : 由電信運營商來發行卡片之業務,但由TSM來做監督及驗證的工具。
  2. 委託型(Delegated Mode): 管理卡的內容可以由TSM授權,但每次操作需要授權從電信運營商(MNO);
  3. 授權型(Authorized Mode): 完全授權由TSM來管理卡片的內容。

圖片

About Teeker

RFID, NFC, Mobile Marketing, Mobile App, It's my life all about the Mobile. You will get more if you read this blog. You will learn more you have mobile phone. Teeker is the T from "Third Screen" and "eeker" from "Seeker" . It means someone seeking something from the mobile screen. Teeker has more than 10 years experience in mobile phone field since 2001.

Posted on 五月 5, 2013, in 行動行銷, 行動支付, NFC. Bookmark the permalink. 發表留言.

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: